19 Mayıs 2022 Perşembe

Koton- The Strong Sport For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Bugün Koton- The Strong Sport For Men isimli parfümü yorumlayacağız. Turunçgiller, yeşil notalar, baharatlar, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, yumuşak, ferah, serin ve sıcak yapıdadır. Aromatik- yeşil grupta gösterilebilir. 

Üst- bergamot, limon, portakal, greyfurt, mandalina, 

Orta- elemi reçinesi, baharatlı notalar, 

Alt- sedir ağacı, beyaz misk.

Koton- The Strong Sport For Men isimli parfümün açılışında turunçgiller çeşnisi var. Yeşil, ferah, enerjik ve tatlımsı kokan bergamot, mandalina, limon, portakal ve greyfurt harmanlanmış. Bunu gene yeşil notalar ve yeşil / bitkisel havadaki tatlı baharatlar ( aromatik kakule, muskat ) destekliyor. Tatlı misk ve yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı, vetiver ) ile sona gelinmektedir. 

Koton- The Strong Sport For Men isimli parfümde aromalar turunçgiller harmanı, yeşil koku grubu ve miskli- odunsu notalar olarak sırasıyla görevini yapıyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Zaten günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz mevsimine yönelik aromatik- yeşil bir kolonya havasındadır. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Herhangi bir yapaylık yok. 

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder