13 Ağustos 2021 Cuma

Koton- Ultra Marine For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Bugün Koton- Ultra Marine For Men isimli parfümü yorumlayacağım. Turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, denizel notalar, misk ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, tuzlu, sucul, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Aromatik- akuatik grupta gösterilebilir.

Üst- greyfurt, kavun ağacı, mandalina,

Orta- kişniş, adaçayı, menekşe,

Alt- kaşmir ağacı, amber, aselbent, laden ağacı, köknar ağacı.

Koton- Ultra Marine For Men- tuzlu deniz suyu aromaları ve tuzlu turunçgillerle ( bergamot, mandalina ) açılıyor. Bunu yumuşak ve tatlımsı aromatik baharat nüansları ( kakule ) takip ediyor. Devamında yeşil ve ferah kokan erkeksi çiçeksi notalar ( menekşe, lotus, sardunya ) geliyor. Çiçeksi notalarda da bir miktar sucul hissiyat var. Yapay ve parlak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve gene yapay tatlımsı misk kapanışı yapmıştır.

Koton- Ultra Marine For Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Aromatik- sucul kolonya tarzındadır. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Kapanıştaki yapaylık rahatsız etmiyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder