4 Haziran 2022 Cumartesi

Koton- Deep Forest For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Şimdi Koton- Deep Forest For Men isimli parfümü inceliyoruz. Turunçgiller, ozonlu notalar, sucul notalar, aromatik otlar, lavanta, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve amber içeriklerine sahiptir. Tatlı, kremsi, serin, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Aromatik- odunsu kategorisinde gösterilebilir. 

Üst- mandalina, hava akoru, öğütülmüş nane yaprağı,

Orta- süsen kökü, adaçayı, lavanta, elma,

Alt- paçuli, amber ağacı, vetiver, beyaz misk.

Koton- Deep Forest For Men isimli parfümün açılışı yeşil kokan kremsi turunçgiller ( mandalina, limon, bergamot ) ve ozonlu ve sucul notalarla olmaktadır. Devamında, her daim ozonlu, sucul ve yeşil / bitkisel rayihalar hüküm sürecektir. Bu bağlamda, orta katmandaki aromatik otlar, lavanta ve çiçeksi notalar hep birden tatlımsı, yeşil ve ferah kokmaktadır : Nane teması, adaçayı, kişniş, lavanta, iris ( süsen ) ve sardunya bunlar arasında sayılabilir. Buraya değin bütün koku grupları serin ve enerjik yapıdadır. Son bölümde ise, sıcak, pudralı ve yapay tonlamalarla odunsu notalar ( paçuli )- amber kombinesi var. 

Koton- Deep Forest ( Derin Orman ) For Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalacaktır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılığı var. Çünkü, kapanıştaki pudralı yapısal düzen bunu mümkün kılıyor. Günlük kullanımda tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı arttırılabilir. Sondaki pudralı ve yapay esintiler beni rahatsız etmedi. Bu bakımdan tene özgürce sıkılabilir. Bu minvalde, son bölüme kadar dengeli tatlılık ve uyumlu notalar takdir ediliyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uygundur. 

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder