4 Aralık 2022 Pazar

Koton- Forestry For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Şimdi Koton- Forestry For Men isimli parfüm hakkında söz söyleyeceğiz. Tatlı, kremsi, pudralı, metalik, sıcak, yapay, ferah ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, lavanta, sucul notalar, metalik notalar, amber ve odunsu notalar barındırıyor. Aromatik- yeşil grubunda gösterilebilir.

Notaları bergamot, biber, lavanta, toprak tentürü, sucul notalar, metalik notalar, kömür, ambroksan ve paçuli olarak açıklanıyor.

Koton- Forestry For Men isimli parfümün başlangıcı, gayet yoğun kremsi aromalarla gerçekleşiyor : Turunçgiller ( bergamot, portakal ), baharatlar ( biber, karabiber ) ve lavanta algıladım. Sonrasında sucul ve yeşil kokan notaları hissettim. Metalik notaları burnum seçti. Topraksı ( toprak tentürü ) notalar da olabilir. Her ikisi de yapaylık barındıran amber ( ambroksan ) ve odunsu notalarla ( paçuli ) sona geliniyor. Kapanış kısmı daha sonra pudralı yapıya çevrilecektir.

Koton- Forestry For Men isimli parfümde baştan sona tatlılık var. Bu durum, kremsilikle beraber gidiyor. Turunçgillerden lavantaya kadar sıcak, sucul & metalik notalar ekseninde serin ve yeşil kokan ve amber- paçuli çizgisinde tekrar sıcak rayihalar dönüşümlü biçimde teninizde yer ediniyor. Yalnız orta bölümdeki sucul, topraksı, metalik ve yeşil ve ferah kokan aromalar tamamen sentetik ve yapaydır. Buna rağmen rahatsız etmez. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duracaktır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Kapanıştaki yapay ve pudralı hissiyata dikkat edilerek, tene dengeli sıkılmasını tavsiye edeceğim. Dört- beş fıs yeter. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna yöneliktir. Aromatik- yeşil karakterde bir kolonya gibi düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder