10 Temmuz 2022 Pazar

Koton- Wild Fire For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Bugün Koton- Wild Fire For Men isimli parfümü değerlendireceğim. Turunçgiller, deniz notaları, çiçeksi notalar, baharatlar, deri ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, kremsi, pudralı, yapay, serin, sıcak, ferah ve yumuşak esintiler sunmakta. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst- bergamot, limon, deniz notaları,

Orta- menekşe yaprağı, sardunya, yasemin, 

Alt- yosun, misk, sedir ağacı.

Koton- Wild Fire ( Orman Yangını ) For Men isimli parfümün kremsi ve ferah turunçgillerle başlamış olduğunu görmekteyiz. Bergamot, limon ve portakal algılanıyor. Bunu deniz notaları destekliyor. Orta bölümde yeşil karakterde olup, baharatlı da kokabilen çiçeksi notalar bulunuyor. Menekşe ve yasemin yeşil / bitkisel yapıdadır. Sardunya ve ylang ylang baharatlı kokuyor. Orta katmanın bir diğer koku grubu da tatlı baharatlardır. Tarçın- kakule ikilisini hissettim. Pudralı deri ve yapay odunsu notalar ( sedir ağacı ) ile sona gelinmekte. 

Koton- Wild Fire For Men isimli parfümde, son bölüme kadar gayet dengeli tatlılık ve uyumlu notalarla muhatap oluyoruz. Kremsi turunçgillerin ferah deniz notalarıyla takviye edilmesi de iyi fikirdir. Fakat kapanıştaki pudralı ve yapay aromalar koku karakterini bozuyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı vardır. Tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş yeter. Baharatlı çiçeksi notalar ve pudralı deri notasının da etkisiyle kalıcılık artmış ve fakat tene dengeli sıkılması gerekmiştir. Dengeli dozajlama ile günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uyabilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder