16 Haziran 2021 Çarşamba

Koton- Green Hunter For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Şimdi Koton- Green Hunter For Men isimli parfümü konuşacağız. Aromatik otlar, turunçgiller, denizel notalar, odunsu notalar, çiçeksi notalar, baharatlar ve amber aromaları barındırıyor. Tatlı, kremsi, sıcak, yumuşak, ferah ve sucul yapıdadır. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst- ananas, mandalina, bergamot,

Orta- gül, deniz notaları, portakal,

Alt- odunsu notalar, amber, gurme notalar.

Koton- Green Hunter For Men isimli parfümün açılışında kremsi turunçgiller ( portakal, mandalina ) bulunuyor. Bunu yeşil kokan sucul karakterde aromatik otlar ( okaliptüs, nane, bambu ) takip ediyor. Orta katmandaki kremsi güllü- baharatlar ( kakule, biber, tarçın ), aynı zamanda ferah ve aromatik olmayı başarmıştır. Parfümde sıcaklığın olduğu / arttığı bölüm burasıdır. Son bölümde kremsi odunsu notalar ( paçuli )- amber ikilisi yer almakta.

Koton- Green Hunter- orta katmandan itibaren kremsilik barındırmasına rağmen, dengeli tatlılık ve uyumlu notalara sahiptir. Aromatik otların sucul olması ve baharatların çiçeksi notalarla ( gül ) desteklenmesi gibi hafif / aromatik koku geçişleri hoşumuza gitti. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir ancak kremsi aromalarla bile günün büyük bölümünde kalıcı olabiliyor. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uygundur. 

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder