22 Eylül 2021 Çarşamba

Koton- Russet Night For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Erkek, kadın ve çocuk giyim, çanta, cüzdan, güneş gözlüğü, kozmetik ve parfüm gibi ürün gamları var. Bugün Koton- Russet Night For Men isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, koyu, sıcak, ferah ve yapay esintiler sunmakta. Baharatlar, reçineler, odunsu notalar, turunçgiller, lavanta, deri, tütün ve amber aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Oryantal- baharatlı kategorisinde gösterilebilir.

Üst- limon, ananas, biber,

Orta- kakule, sardunya,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı, paçuli, vanilya.

Koton- Russet Night For Men isimli parfümün başlangıcında yer alan tatlı turunçgiller, limon ve mandalina olarak tahmin ediliyor. Orta katmanda tatlı lavantalı- biberli baharatlar ( karabiber, muskat, yenibahar ), aynı zamanda sıcak etkiler yapmakta. Baharatlara, neredeyse aynı koku formunda ağaç reçineleri ( laden otu ) katılıyor. Son bölümde zengin bir koku karışımı var : Yapay deri, öd ağacı merkezli odunsu notalar, sıcak tütün ve tatlı amber. Odunsu notalar bariz şekilde ahşapsı tarzdadır.

Koton- Russet Night For Men isimli parfümde, aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Biraz yavaş akışkanlıkla, 1 saat içinde tamamen tene yerleşiyor. Yalnız tene yakın kalmıyor, daha ziyade özellikle dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Baharatlı, reçineli, derili ve odunsu bazlı yapısı vesilesiyle fark edilirlik ve kalıcılık performansı yüksektir. Zaten Doğulu / Asyalı parfüm tandanslarıyla belirlenen lavantalı- reçineli- aromatik baharatları çok beğeniyoruz. Son bölüme kadar dengeli tatlılık ve uyumlu notalar varken, kapanıştaki yapaylık ve yüksek sıcaklık koku karakterini bozuyor. Bu yüzden tene biraz dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder