13 Mayıs 2021 Perşembe

Koton- Grass Lake For Men EDT


 














Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Şimdi Koton- Grass Lake For Men isimli parfümü yorumlayacağım. Aromatik otlar, lavanta, turunçgiller, sucul notalar, mineral notalar, baharatlar, meşe meşe yosunu, misk ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, yumuşak, ferah, serin ve yapay esintileri var. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Koton- Grass Lake For Men isimli parfümü değerlendirmeye yeşil- çimensi kokan ferah aromalarından başlayacağız : Açılışta sucul ve mineral notalar eşliğinde aromatik otlar ( nane, ardıç meyvesi ), lavanta ve turunçgiller ( bergamot ) var. Sonda ise meşe yosunu- odunsu notalar ( paçuli )- misk troykasıyla muhatap olmaktayız. Orta bölümde yumuşak ve aromatik baharatları görüyoruz. Tatlı kakule- muskat algıladım. Kapanışta bir diğer odunsu notalar bileşeni, yapay sedir ağacı var. 

Koton- Grass Lake For Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Aromatik- yeşil kolonya tarzındadır. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Kapanıştaki yapaylık rahatsız edici değil. Genelde dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. 

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

1 yorum: