10 Nisan 2021 Cumartesi

Koton- Undercover For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Bugün Koton- Undercover For Men isimli parfümü yorumlayacağım. Deri, baharatlar, denizel notalar, çiçeksi notalar, odunsu notalar, meşe yosunu ve misk aromaları barındırmakta. Tatlımsı, yumuşak, ferah ve sucul yapıdadır. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Koton- Undercover For Men- aromatik- yumuşak deri aromasıyla başlıyor. Denizel notalar buna eşlik etmekte. Orta bölümdeki yeşil ve ferah kokan erkeksi çiçeksi notaların, aynı zamanda sucul özellikler taşıdığını anlıyoruz. Sardunya, leylak ve portakal çiçeği olmalıdır. Orta katmanın devamındaki baharatlar da gene aromatik ve yumuşak yapısıyla beğenilmekte. Tatlımsı kakule- muskat- pembe biber hissettim. Kapanışta sucul hissiyat barındıran koku bileşenleri egemendir : Yumuşak odunsu notalar ( paçuli ), yeşil kokan meşe yosunu ve misk, bu anlamdadır. 

Koton- Undercover For Men isimli parfüm, aromatik / yeşil- baharatlı bir kolonya gibidir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar takdir ediliyor. 

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder