13 Ekim 2021 Çarşamba

Koton- Black For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar firmasıdır. Bugün Koton- Black For Men isimli parfümü değerlendirmekteyiz. Tatlı, şekerli, şuruplu, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Baharatlar, meyveler, amber, meşe yosunu ve odunsu notalarla şekilleniyor. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst- üzüm, meşe yosunu, elma, limon, bergamot, ıtır,

Orta- akaju, karanfil, tarçın,

Alt- zeytin ağacı, sandal ağacı, vetiver, sedir ağacı, vanilya.

Koton- Black For Men isimli parfüm, şekerli- şuruplu meyvelerle açılıyor. Üzüm, elma, meşe yosunu, meyankökü ve vişne olabilir. Orta bölümde tatlı karanfil- tarçın biçiminde aromatik ve yumuşak baharatları sezinliyoruz. Karanfil daha baskındır. Tatlı odunsu notalar ( sandal ağacı )- amber kombinesi, yapay etkilere de yol açarak kapanışı gerçekleştiriyor.

Koton- Black For Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Yapaylığa yönelen şekerli tatlılığın genele yayılmasını düşünürsek, tene dengeli dozaj verilmesini ( üç- dört fıs ) ve çok sıcakta sıkılmamasını tavsiye edeceğiz. Buna dikkat edilirse günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- sonbahar arası geçiş dönemine uyabilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder