7 Kasım 2022 Pazartesi

Koton- Oceanus For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Bugün Koton- Oceanus For Men isimli parfümün yorumunu yapacağız. Deniz / okyanus notaları, turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve amber içeriklidir. Tatlı, ekşimsi, ferah, yumuşak, serin ve sıcak esintileri var. Aromatik- odunsu kategorisinde gösterilebilir.

Notaları limon, bergamot, deniz notaları, gül, yasemin, sedir ağacı ve amber olarak açıklanmış. 

Koton- Oceanus For Men isimli parfümün açılışında ferah ve serin etkiler var. Deniz notaları ve ekşimsi turunçgiller ( limon, bergamot ) hissediliyor. Devamındaki çiçeksi notalar ( gül, yasemin, siklamen, zambak ) biraz sucul ama büyük ölçüde yeşil ve ferah kokmaktadır. Sondaki odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve amber ise yumuşak ve gayet tatlıdır. 

Koton- Oceanus For Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Kaliteli bir aromatik- odunsu kolonya havasındadır. Gayet sade, basit ve düz çizgide giden bir koku karakteri yansıtıyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder