7 Temmuz 2021 Çarşamba

Koton- Legacy Sport For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Bugün Koton- Legacy Sport For Men isimli parfümü inceliyoruz. Tatlı, kremsi, serin, yumuşak, ferah ve sucul yapıdadır. Turunçgiller, meyveler, aromatik otlar, baharatlar, misk, meşe yosunu ve amber içeriklidir. Aromatik- fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- şeytanteresi, greyfurt, limon, bergamot, mandalina, karpuz, yeşil elma, ananas,

Orta- karabiber, lavanta, süsen, kişniş, biberiye,

Alt- meşe yosunu, vanilya, sandal ağacı, pudramsı misk.

Koton- Legacy Sport For Men- tatlı ve köpüklü enerjik meyveler ve turunçgiller açılıyor. Meyveler daha baskın gibidir. Karpuz, yeşil elma, greyfurt ve bergamot olabilir. Devamında yeşil kokan- sucul ferah aromatik otlar geliyor. Daha doğrusu, bunlar çam esintileri tandansı ( kişniş, biberiye, lavanta, süsen ) veriyor. Orta katmanda, çam esintileriyle birlikte kakule- biber tarzında tatlımsı ve yumuşak baharatlar yer alıyor. Kremsi amber, yeşil kokan meşe yosunu ve pudramsı miskle kapanış olmaktadır.

Koton- Legacy Sport isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Aromatik- akuatik kolonya havasında olduğunu söyleyebiliriz. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar takdir ediliyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder