5 Ekim 2013 Cumartesi

Rasasi- Al Wisam Day Pour Homme EDP
















Rasasi- 1979 yılında Dubai merkezli olarak kurulan Birleşik Arap Emirlikleri parfüm markasıdır. Şimdi Rasasi- Al Wisam Day Pour Homme isimli parfümü değerlendirmek istiyorum. Tatlı, buruk, metalik, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Lavanta, turunçgiller, odunsu notalar, çiçeksi notalar ve amber içeriklerine sahiptir. Aromatik- fujer grubunda gösterilebilir.

Üst- bergamot, sardunya, lavanta,

Orta- gül, sandal ağacı, adaçayı, sedir ağacı,

Alt- misk, agar ağacı ( öd ağacı ), amber, meşe yosunu.

Rasasi- Al Wisam Day Pour Homme isimli parfümün açılışındaki turunçgiller ( limon, bergamot ), lavanta ve çiçeksi notalar ( sardunya ) buruk, metalik ve yeşil ve ferah kokan biçimdedir. Bunlara gene buruk ve metalik çiçeksi notalar ( gül ) katılmakta. Son bölümü odunsu notalar ve amber oluşturuyor. Tatlı sandal ağacı- amber- yapay öd ağacı troykasını görüyoruz. 

Rasasi- Al Wisam Day isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Aslında gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonrasında özellikle dışarıya karşı etkili bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı olmakta. Tene dengeli sıkılması tavsiye edilir. Dört- beş yeter. Nispeten buruk ve fakat büyük oranda, son bölümdeki tatlı ve yapay rayihalar kalıcılık ve fark edilirliği arttırmış ve parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Tene dengeli dozaj verildiği takdirde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yönelik bir kullanım opsiyonu olabilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder