13 Nisan 2013 Cumartesi

Ajmal- Chemystery EDP



























Ajmal- Birleşik Arap Emirlikleri niş parfüm ve kozmetik markasıdır. Bu markanın bitkisel, baharatlı, odunsu, turunçgilli koku nüansları veren parfümü, Ajmal- Chemystery- modern bir anlayışla tasarlanmış. Yumuşak, aromatik, tozlu ve tatlımsı esintilerle ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Aromatik- fujer grubunda gösterilmekte. Tropikal esintiler vermekte.

Üst- muskat, kakule, greyfurt, mandalina, defne,

Orta- lavanta, kekik, selvi bitkisi,

Alt- vetiver, sandal ağacı, sedir ağacı, tonka fasülyesi, vanilya...

Ajmal- Chemystery için, koku katmanları açısından yorum yapılacaktır.

Başlangıçta biberli baharatlar baskındır ve bunu asitli ve tatlımsı turunçgiller takip eder. Muskat, pembe biber- aromatik ve yumuşak tarzdadır. Greyfurt ve mandalina modern ve pozitif esintiler veriyor.

Sucul notalarla birlikte yumuşak aromatik otlar gelmekte. Lavanta, adaçayı ve mercanköşk tahminleri yapıldı. Terapi etkisi yapan, sakinleştirici ve dinlendirici aromalar beğeniliyor. Dengeli bir tatlılık vermekte.

Son kısımda yumuşak ve ferah tozlu odunsu notalar algılanıyor. Vetiver ve sedir ağacı olabilir. Yumuşak bir misk var. Ama kremsi vanilya, tatlılığı bir miktar arttırıyor. Ne var ki, rahatsız edici değil.

Ajmal- Chemystery- günlük kullanıma, sosyal ortamlara uyar. Tene bolca tatbik edilir. Doğal, ferah ve akışkan aromaları var. Genel beğeniye yöneliktir. Kaliteli bir kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık sağlar. Bol miktarda sıkılırsa, daha kalıcı olur. Tene yakın kalmayı tercih ediyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder