18 Haziran 2013 Salı

Azzaro- Visit For Him EDT / 2003

 















Azzaro- Fransız moda şirketidir. Bugün Azzaro- Visit For Him isimli parfüm konu olarak belirlendi. Çiçeksi notalar, aromatik otlar, baharatlar, tütsü, odunsu notalar, misk ve ambergris içeriklidir. Sıcak, serin, soğuk, metalik, ferah, yumuşak, yapay, tatlımsı ve sucul esintiler sunuyor. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- muskat, pembe biber, kakule, zencefil, bergamot,

Orta- tütsü, sedir ağacı, gayakum ağacı, laden otu, 

Alt- misk, ambergris.

Azzaro- Visit ( Ziyaret Edin ) For Him isimli parfümün başlangıcın yapmakta olan erkeksi çiçeksi notalar ve aromatik otlar yeşil ve ferah kokan tarzda sucul hissiyat veriyor. Soğuk / serin  ve biraz da metalik bir yapı görüyoruz. Siklamen, sardunya ve leylak gibi çiçeksi notalar mevcuttur. Kişniş, mate yaprağı ve fesleğen benzeri aromatik otlar olabilir. Bunların ardından yumuşak, aromatik ve tatlımsı baharatlar gelecektir. Pembe biber, kakule ve zencefil seçiliyor. Koku karakteri sıcaklaşıyor. Sonlara doğru düz bir yumuşaklıkta tütsü ve sedir ağacı tandansı odunsu notaları algıladım. Gene yumuşak ve tatlımsu misk- ambergris ikilisi ile kapanışa ulaşıyoruz. Ambergris / amber notasındaki yapaylık rahatsız etmiyor. 

Azzaro- Visit For Him isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilişkilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü yapay ambergris bile koku formunu bozmuyor ve rahatsız etmiyor. Bu minvalde ambergristeki yapaylığa rağmen, dengeli tatlılık ve uyumlu notalar olduğunu söyleyebilirim. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna yöneliktir. Yeşil / aromatik- odunsu- baharatlı kaliteli bir erkeksi kolonya havasındadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder