17 Mart 2013 Pazar

Avon- Surrender For Him EDT / 2004

 















Avon- ABD merkezli parfüm ve kozmetik firmasıdır. Şimdi Avon- Surrender For Him isimli parfümü inceliyoruz. Aromatik otlar, sucul notalar, baharatlar, odunsu notalar, amber ve misk içeriklidir. Tatlı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Aromatik- baharatlı kategorisinde gösteriliyor.

Üst- kakule, karabiber, zencefil,

Orta- yeşil notalar,

Alt- misk, amber. 

Avon- Surrender For Him- ferah ve enerjik yeşil ve sucul notalar açılıyor. Yeşil yapraklar, çimenler ve aromatik otlar ( adaçayı, mate yaprağı, kişniş, turunç yaprağı ) olabilir. Sonrasında yumuşak ve aromatik baharatlar sahne alıyor. Tatlımsı ve biberli karakterde karabiber, zencefil ve kakule aynı zamanda sıcak esintilere meydan vermiştir. Tatlımsı ve yapay amber- misk kombinesiyle kapanışa geliniyor. Ayrıca burada kuru odunsu notalar ( vetiver )  var. 

Avon- Surrender For Him isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık yapmasının nedeni, baharatlı katmandır. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime yöneliktir. Sondaki yapaylık rahatsız etmez. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5 

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder