1 Ocak 2014 Çarşamba

Giorgio Armani- Code Pour Homme EDT / 2004




























İtalyan moda markası Giorgio Armani' nin artık klasikleşmiş bir parfümünden bahsedeceğiz.

 Harmanı gayet sade olmuş= Turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin vadideki zambak. Oryantal- baharatlı grubunda gösteriliyor. İlk sıkışta kısa sürede geri çekilen çok hafif turunçgil... Sonra sıcak ve koyu baharatlar... Burası derin ve gizemli bir katmandır. Zaman geçtikçe koku güzelleşiyor. Tene yakın duruyor. Pudralı el kremlerini andırıyor. Tatlımsı notaların devreye girdiği bir bölüm var. Sıcak baharatlar her zaman baskındır. Bu yüzden kalite artıyor. Tende kalış süresi uzun değil. Oryantal ve ağır kokulu çiçekler sıcak ve koyu baharat etkisi yaratmış. İdeal bir sonbahar-kış kokusudur. Fark edilirliği biraz zayıf kalıyor. Kalıcılığı gayet yeterlidir.

Günlük kullanıma uyar. Her türlü ortam ve faaliyet için ( davet, toplantı, ofis, kokteyl ) düşünülebilir. Sonbahar- kış mevsimine uygundur. Parfüm dünyasında bir yenilik getirmiyor. Modern baharat tarzıyla genel beğeniye hitap ediyor.

Koku -3 Kalıcılık -3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder