25 Temmuz 2013 Perşembe

Avon- Surrender EDT























Avon, ABD- New York merkezli bir firma. Kurucusu David H. Connell. Parfüm, takı- aksesuar; cilt, saç ve kişisel bakım gibi ürün yelpazesi var.

Avon Surrender, odunsu- oryantal bir parfümdür. Narenciye, odun, amber- misk gibi koku nüansları vermekte.

Üst- bergamot, mandarin, Çin çayı,

Orta- gül, egzotik floral notalar, kaşmir ağacı,

Alt- paçuli, amber, misk.

Sade, basit, gösterişsiz notalar var. Koku karakteri amber- misk ve yumuşak ağaçsı notalar anlamında biraz daha '' Doğulu '' etkiler gösteriyor.

Açılış metalik etkili ekşi turunçgiller ve aromatik notalarla oluyor. Sonra gülün egemenliğinde çiçeksi akorlar geliyor. Parfümün tene oturup güzelleştiği çizgide; odunsu notalar ve amber kombinasyonu yer almakta. Burada kalıcı, kaliteli ve güzel bir koku formuyla karşılaşıyoruz. Tenden de böyle ayrılıyor.

Kaşmirden gelen bir yumuşaklık- kadifemsilik var. Bu, sandal ağacı etkisi yapıyor. Paçuli biraz tozlu bir yapı gösteriyor. Açılış elbette ferah, dinamik, enerjik nüanslar vermekte.

Kalıcılık benim tenimde hafif esintilerle 10 saate yaklaştı. Tam bir yaz sezonu kokusu. Bol bol sıkılabilir. Rahatsız edici ayrıntı yok. Çiçeksi katmanda biraz sentetiklik var. Bunun haricindeki notalar rafine ve birbiriyle uyumlu biçim almış. Günlük kullanımda ortam, saat vs. sınırlaması olmaz. Güvenle kullanılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

3 yorum:

  1. merhaba bu kokunun benzeri başka koku varmı bildiğiniz bunun üretimi durduğu için temin edemiyoruz

    YanıtlaSil
  2. tekrar online sitede satışa çıktı.
    avonun kendi sitesinde mevcut

    YanıtlaSil