9 Haziran 2013 Pazar

Yves Saint Laurent- Cinema EDP / 2004



























Yves Saint Laurent- Fransız moda şirketidir. Şimdi Yves Saint Laurent- Cinema isimli bayan parfümünü inceliyoruz. Kuru, buruk, şekerli, tatlı, pudralı, sıcak ve bir miktar ferah yapıdadır. Meyveler, çiçeksi notalar, reçineler ve vanilya aromaları vardır. Oryantal- çiçeksi kategoride gösteriliyor.

Üst- klementine çiçeği, siklamen, badem çiçeği,

Orta- şakayık, nergis zambağı, yasemin,

Alt- amber, benzoin, beyaz misk, vanilya.

Yves Saint Laurent- Cinema isimli parfüm, kuru meyveler ve buruk turunçgillerle açılıyor. Kayısı, erik, bergamot ve limon olabilir. Ferah esintiler veren yeşil- bitkisel çiçeklerle devam ediyor.  Yasemin, siklamen ve sardunya tahminleri yaptım. Sonlara doğru karamelize reçinelerle ( benzoin ) tatlı ve şekerli yapıya çevriliyor. Tatlı ve pudralı vanilya ile kapanış olmakta. Sıcaklık artıyor. Yapaylık da mevcuttur.

Yves Saint Laurent- Cinema- yavaş akışkanlıkla iki saat sonra, meyveli kısımdan çiçeksi katmana geçmekte. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Fark edilirliği özellikle dışarıya karşı etkili olacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca güçlü kalıcılığa sahiptir. Tatlılık son kısımda yükseldiği için, tene dengeli dozaj verilmelidir. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, soğuk havalara ve akşam saatlerine uyacaktır. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanılabilir. Aslında kuru meyveler ve yeşil çiçeksi notalar ile şipre, son bölümde gurme tarzını yansıttığı söylenebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder