17 Eylül 2013 Salı

Guerlain- L'Instant de Guerlain Pour Homme EDT / 2004



























Guerlain- Fransız parfüm firmasıdır.

Guerlain- L'Instant de Guerlain Pour Homme- bugün yorumlayacağımız parfümdür.

Narenciye, aromatik bitki, kakao ve odunsu notalar gibi bileşenleri var. Tatlı, yumuşak ve kremsi esintiler veriyor. Odunsu- baharatlı sınıfına dahil edilmiş.

Üst- anason, yasemin, greyfurt, bergamot, limon,

Orta- paçuli, lavanta, çay, sandal ağacı, sedir ağacı, kakao,

Alt- misk, ebegümeci tohumu, elemi reçinesi.

Guerlain- L'Instant de Guerlain Pour Homme- baharatlı turunçgil açılışına sahiptir. Pembe biber ve anason gibi hafif baharat var. Biraz metalik yapıdadır. Kremsi ve yumuşak turunçgiller seçiliyor. Greyfurt ve limon olabilir. Tene oturma hemen başlıyor. Hızlı akışkanlık var. Başlangıç kısmı devam ediyor. Koku formunda büyük değişimler yok. Turunçgilli baharatlar güzel bir uygulama olmuş. Buna kakao- çikolata eklenir ve tatlılık artar. Aromatik otlar ( lavanta, kişniş ) ara elemandır. Paçuli ve sedir ağacı gibi yumuşak odunsu notalar ve misk ile son bulur.

Guerlain- L'Instant de Guerlain Pour Homme- sade ve basit yapıdadır. Sürprizi yoktur. Dengeli tatlılık ve başarılı nota geçişleri görülür. Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli bir kolonya kadardır. Turunçgiller, odunsu notalar temiz ve enerjik etkiler verir. Orta bölümde tatlılık artsa da, bu konuda denge bozulmamış.

Sonbahar- kış dönemi, soğuk havalar, öğleden sonra- akşam vakti için idealdir. Davet, kokteyl ve gece gezmesinde kullanılır. Tene yakın durmakta. Dengeli dozaj verilirse, en azından kakao- çikolata tarzı vurgular daha dengeli dağılır. Bazı kişiler de bundan rahatsız olmaz.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder