16 Ağustos 2013 Cuma

Avon- Wild Country EST. 1967 For Women EDT / 2004

 















Avon- ABD kökenli kozmetik firmasıdır. Bugün Avon- Wild Country EST. 1967 For Women isimli parfümün yorumunu yapacağım. Çiçeksi notalar, turunçgiller, tütsü, aromatik otlar, odunsu notalar, misk, baharatlar ve amber içeriklidir. Tatlı, kremsi, şekerli, dumanlı, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Aromatik- odunsu grupta gösterilebilir.

Üst- bergamot, kakule,

Orta- kır çiçekleri,

Alt- amber, çay, vetiver.

Avon- Wild Country EST. 1967 For Women isimli parfümün açılışını yapan notalar şekerli turunçgiller ( bergamot, limon ) ve baharatlardır ( kakule, biber ). Sonrasında tatlı ve kremsi kır çiçekleri sahne almıştır. Sardunya, menekşe, zambak, papatya ve osmanthus gibi çiçeksi notalar var. Bunu gene tatlı amber ve misk takip etmektedir. Son bölümdeki aromatik otlar ve odunsu notalar yeşil ve ferah kokmakla beraber dumanlıdır. Çay ve vetiver hissediliyor. Buna sıcak tütsüler katılıyor.

Avon- Wild Country EST. 1967 For Women isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durma eğilimi gösteriyor. Ancak yarım saat sonra sahibine ve dışarıya karşı yoğun olabilen bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık performansına sahiptir. Tene biraz dengeli dozaj verilmelidir. Altı- yedi fıs yeter. Genele yayılmış sıcaklıkla birlikte şekerli, kremsi ve dumanlı rayihalar ve baharatlı- odunsu yapısı vesilesiyle kalıcılık artmış ve tene dengeli sıkılması gerekmiştir. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyabilir. Ayrıca dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. Herhangi bir yapaylık hissetmedim.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder