7 Temmuz 2013 Pazar

Penhaligon's- Opus 1870 EDT / 2005



























Penhaligon's- İngiliz kozmetik markasıdır. Penhaligon's- Opus 1870 isimli parfümü inceliyoruz. Kaliteli bir kolonya havasındadır. Fark edilirlik ve kalıcılık buna göre değerlendirilmelidir. Günlük kullanıma sosyal faaliyetlere uyar. Her mevsim kullanılır. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Tene yakın durur. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Notalar harman halindedir, iç içe geçmiş olarak hissedilir.

Penhaligon's- Opus 1870- tatlı, metalik, yumuşak, sıcak ve biraz tozlu yapıdadır. Turunçgiller, bitkisel notalar, yeşil çiçekler, baharatlar ve odunsu notalar barındırır. Odunsu- baharatlı grupta yer alabilir.

Üst- kişniş, yuzu ( turunçgil ), karabiber,

Orta- tarçın, tütsü, gül,

Alt- misk, sandal ağacı, sedir ağacı.

Penhaligon's- Opus 1870 isimli parfüm metalik lavanta tandanslı erkeksi yeşil çiçekler ve aromatik otlarla açılıyor. Adaçayı, yasemin ve gül olabilir. Açılış biraz tozlu ve buruk yapıdadır. Devamnnda limonlu karabiber ve tütsülü tarçın tarzında yumuşak baharatlar var. Tene yerleşme başlıyor. Bitkisel ve çiçeksi vurgular da hissediliyor. Son kısımda yumuşak misk ve metalik odunsu notalar ( sedir ağacı ) var. Böylece tenden ayrılmakta. Sade, basit ve gösterişsiz bir koku olmuş. Tozlu, metalik ve buruk notalarına rağmen temiz ve rafine hissiyat verebiliyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder