1 Kasım 2013 Cuma

Ulric de Varens- UDV Flash EDT




Ulric de Varens- Fransız parfüm firmasıdır. 1983 yılında kuruldu. Ulric de Varens- UDV Flash isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi, yumuşak esintiler yapar.  Meyve, baharat, erkeksi çiçek ve odunsu nota gibi nüansları vardır. Odunsu- baharatlı kategoride gösterilebilir.

Üst- mandalina, limon, elma,

Orta- kekik, lavanta, portakal çiçeği, tarçın,

Alt- sandal ağacı, amber.

Ulric de Varens- UDV Flash- başlangıçta meyveli baharat esintileri veriyor. Elma baskındır. Buna mandalina destek verir. Devamında tarçın merkezli tatlı baharatlar hissedilir. Aromatik otlardan fesleğen olabilir. Erkeksi çiçekler de mevcuttur. Lavanta ve leylak, koku karakterini yumuşatıp, daha aromatik hale getirir. Bu, aynı zamanda tarçın notasının keskinliğini dizginliyor. Böylece orta katmana değin, aşırı bir tatlılık olmadan geliniyor. Ne var ki, son bölümde tatlılık yükseliyor ve şekerli tonlara tahvil ediyor. Amber, tonka fasülyesi ve sandal ağacını düşünüyoruz. Ayrıca bu bölümde yapaylık da bulunuyor. Parfümün aksayan yönü burasıdır.

Ulric de Varens- UDV Flash- son kısımdaki şekerli tatlılk nedeniyle dengeli sıkılmalıdır. Çok sıcak günlerde kullanılmaz. Akşam, soğuk hava ve sonbahar- kış kokusudur. Dengeli sıkılırsa günlük kullanıma uydurulabilir. Gece gezmeleri, akşam davet ve kokteyllerinde kullanılabilir.

Ulric de Varens- UDV Flash- hızlı akışkanlıkla ten yerleşiyor. Meyve, bitki ve nispeten baharatlarda ferah ve temiz biçimler varken, son kısımdaki odunsu notalar ve amber özensiz olmuş. Böylece kalite bir miktar düşmüş. Kalıcılık ve fark edilirlik de yoğun ve güçlü bir kolonyayı andırıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder