8 Ağustos 2013 Perşembe

Ulric de Varens- Silver Homme EDT



























Ulric de Varens- Fransız parfüm şirketidir. Uygun fiyatlara kaliteli parfüm satarak, geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Ulric de Varens- Silver Homme isimli parfümü inceleyeceğiz. Meyve, baharat, aromatik otlar ve odunsu notalar barındırır. Tatlı, yumuşak, kremsi, bir miktar tozlu ve sıcak rayihalar verir. Oryantal- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- elma, bergamot, lavanta,

Orta- sedir ağacı, baharatlı notalar, zencefil,

Alt- tütün, vetiver, laden otu.

Ulric de Varens- Silver Homme- tatlı ve kremsi meyvelerle açılmakta. Elma ve portakal olabilir. Geri planda aromatik otlar bulunuyor. Tatlımsı lavanta ve kişniş sayılabilir. Devamında tarçın ve pembe biber tarçında yumuşak ve ferah baharatlar vardır. Tene yerleşme burada başlar. Meyvemsi baharatlara çevrilir. Son bölüm tütsü, misk ve odunsu notalardan oluşur ve yumuşak harmanlıdır. Sedir ağacı özellikle baskındır.

Ulric de Varens- Silver Homme- dengeli tatlılık, uyumlu aromalar ve hızlı akışkanlık veriyor. Sade, basit ve gösterişsiz yapısı vardır. Notalar harman halinde, iç içe geçmiştir. Gayet temiz, net ve enerjik bir parfüm olmuş. Odunsu notalarda bir miktar tozluluk bulunur.

Ulric de Varens- Silver Homme- günlük kullanım, sosyal ortam ve genel beğeniye uygunluk gibi şartları yerine getiriyor. Tenime özgürce uyguladım. Kaliteli ve ferah bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik sağlıyor. Tene yakın duruyor. Daha ziyade sonbahar- kış kokusu gibi gözükse de, aslında her mevsime uygun bir dozajlama yapılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

1 yorum:

  1. Sabunsu algılıyorum her denememde.İlk sıkım bol olursa tuhaf algılanıyor.Ne var ki her zaman kullanıma uygun

    YanıtlaSil