21 Ekim 2013 Pazartesi

Mont Blanc- Starwalker EDT / 2005


























Mont Blanc- Alman aksesuar markasıdır. Kalem, defter, yazı gereçleri ve deri ürünleri üretmektedir. Bugün Mont Blanc- Starwalker isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlımsı, sıcak, pudralı, yumuşak ve kremsi esintileri var. Turunçgiller, amber, odunsu notalar ve baharatlar barındırıyor. Odunsu- baharatlı kategoride gösteriliyor.

Üst- mandalina, bambu, bergamot,

Orta- sandal ağacı, sedir ağacı, beyaz misk,

Alt- muskat, zencefil, amber, köknar reçinesi.

Mont Blanc- Starwalker- kremsi turunçgilleri ( bergamot, mandalina ) başlangıca yerleştirmiş. Sonrasında pudralı sandal ağacı var. Orta bölümü biberli zencefil domine edecektir. Yumuşak ve kremsi amberle kapanışa geliniyor.

Mont Blanc- Starwalker isimli parfümde kullanılan turunçgiller, kremsi olmasına karşın boğucu değil, gayet ferah ve ağırbaşlı verilmiş. Yalnız pudralı sandal ağacına dikkat etmek gerekir. Sıcaklıkla beraber yoğun pudra tabakası dengeli dozaj gerektiriyor. Hafif tatlımsı zencefil ve yumuşak amber, iyi harmanlanmış ve dengeli tatlılık veriyor. Sade ve basit bir koku karakteri var.

Mont Blanc- Starwalker- dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyar. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Hızlı akışkanlıkla karakterini bulmaktadır. Fark edilirliği sonradan, özellikle dışarıya karşı etkili biçimde eser. Gün içinde tazelemeyle kalıcılığı arttırılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder