1 Aralık 2013 Pazar

Ulric de Varens- UDV Black EDT / 2005


























Ulric de Varens- Fransız kozmetik ve parfüm markasıdır. Ulric de Varens- UDV Black isimli parfüm hakkında söz söyleyeceğiz. Turunçgiller, aromatik otlar, erkeksi çiçekler, odunsu notalar ve tütün aromaları bu kokuyu şekillendirir. Tatlı, yumuşak, sucul, buruk ve keskin rayihaları mevcuttur. Aromatik- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, greyfurt, elma,

Orta- sardunya, beyaz çiçekler, biberiye, çam ağacı,

Alt- tütün, misk.

Ulric de Varens- UDV Black- keskin ve biraz da turunçgiller ve meyvelerle başlıyor. Greyfurt, mandalina ve ananas olabilir. Sonrasında erkeksi çiçekler ve aromatik otlar karışımı görülür. Burası biraz da baharatlı tonlar veriyor. Ardıç meyvesi, çam esintileri yasemin ve iris biçiminde yapılanma vardır. Kapanışta yumuşak odunsu notalar ve misk yer almakta. Vetiver ve sedir ağacı tahmin ediyoruz.

Ulric de Varens- UDV Black- kaliteli ve ferah bir kolonya tarzındadır. Fark edilirlik ve kalıcılık buna göre düşünülmelidir. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uygundur. Tenime bolca tatbik ettim. Akışkanlık ve tene oturma hızlıdır. Karakterini çabuk belli eder. Doğal, enerjik ve rafine bir yapı gösterir.

Ulric de Varens- UDV Black- yumuşak ve temiz aromatik otlar ve narenciye esintileriyle her mevsime ve günün her saatine uyabilecektir. Erkeksi çiçekler de kalıcılığı arttırıyor ve soğuk- serin havalara yönelik kullanım sağlıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

1 yorum: