22 Kasım 2013 Cuma

Thierry Mugler- A Men Pure Malt EDT / 2009

 















Thierry Mugler- Fransız moda markasıdır. Şimdi Thierry Mugler- A Men Pure Malt isimli parfümü tanıtıyoruz. Tatlı, şekerli, sıcak, yapay, ferah ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, içkimsi notalar, vanilya, meyveler, odunsu notalar, malt, amber ve gurme notalar bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- gurme kategorisinde gösterilebilir.

Üst- meyveli notalar, portakal, bergamot,

Orta- malt, viski, paçuli, kahve, sedir ağacı,

Alt- turba, vanilya, amber, misk.

Thierry Mugler- A Men Pure Malt isimli parfüm, şekerli meyve karışımı ( ayva, armut ) ve turunçgillerle ( portakal, bergamot ) başlıyor. Sonra baş ağrısı yapan malt, içkimsi notalar ( viski ) ve odunsu notalar ( paçuli ) gelmekte. Burada dayanılmaz bir yapaylık var. Tatlı ve sıcak gurme notalar ( kahve ) ile tenim biraz olsun rahatladı. Tatlı amber ve vanilya, bu sıcaklığı devam ettiriyor ve yapaylık barındırmadan parfümü son aşamaya getiriyor.

Thierry Mugler- A Men Pure Malt ( Saf Malt ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor ve fakat tene yakın durmuyor, aksine sahibine ve dışarıya karşı boğucu bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca güçlü kalıcılık yapmasının ve yüksek fark edilirliğinin vesilesi, genele yayılmış şekerli tatlılık, viski / malt ve kahve notalarıdır. Gene aynı minvalde tene dengeli dozaj ( üç- dört fıs ) şarttır. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece gezmelerinde düşünebilirsiniz. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder