7 Eylül 2013 Cumartesi

Ulric de Varens- UDV Action EDT / 2009

























Ulric de Varens- Fransız parfüm markasıdır. Vücut bakım ürünleri, mumlar ve ev kokuları da üretiyor. Ulric de Varens- UDV Action isimli parfümü değerlendireceğim. Narenciye esintileri, aromatik otlar, baharatlar ve odunsu notalar bu parfümde bulunmakta. Tatlı, keskin, yumuşak, metalik ve tuzlu esintilerle harmanlanmakta. Odunsu- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst- bergamot, pembe biber, portakal,

Orta- yasemin, sedir ağacı, paçuli,

Alt- amber, odunsu notalar, vetiver.

Ulric de Varens- UDV Action- açılışta bergamot- portakal tandanslı turunçgilleri öne sürmekte. Tuzlu, sucul, aromatik turunçgiller modern bir uygulamadır. Arada adaçayı benzeri bitkiler vardır. Sonra yumuşak ve tozlu baharatlara geçilmekte. Karabiber tandanslı biberli baharatlar mevcuttur. Buna erkeksi çiçekler ( menekşe ) katılmakta. Kapanışta da sedir ağacı baskınlığında odunsu notalar bulunuyor. Vetiver burada yardımcı elemandır. Yumuşak ve ferah odunsu notalar beğenilmekte. Çimensi vetiver, topraksı sedir ağacı sentezini görmekteyiz. Notalar uyumlu ve dengelidir.

Ulric de Varens- UDV Action- günlük kullanıma, her mevisime ve genel beğeniye hitap etmekte. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli, rafine, temiz, akışkan aromalar takdir edilir. Canlı, enerjik ve dinamik yapı gösterir. Yağlı ve çabuk terleyen tende, bir güne yakın, hafif esintilerle kalmakta. Fark edilirlik ilk anda yüksektir. Sonra tene yakın durur ve kendini sahibine hissettirir.

Koku- 5 Kalıcılık- 4



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder