2 Ağustos 2015 Pazar

Lanvin L' Homme Sport






















Kadın ve erkek moda markası Lanvin, Fransa kökenli. Kurucusu Jeanne- Marie Lavin. Ayrıca ev dekorasyonu, kürk, iç çamaşırı ürün gamı var.

Lanvin L' Homme Sport, aromatik- odunsu bir parfüm.

Üst= Limon, bergamot, mandalina, biber, portakal çiçeği;

Orta= Adaçayı, lavanta;

Alt= Paçuli, yosun, beyaz misk.

Tatlı ve ferah açılışı var ve bu, genele yayılmış. Yoğun turunçgil, adaçayı ve lavantayla başlangıç yapmakta. Bir müddet sonra acımsı adaçayı baskınlaşıyor.

Koku düzlemi şöyle gitmekte= Turunçgil- adaçayı- odunsu notalar- yosun- misk.

Derinlik ve konfor çizgisinde belirginleşen notalar= Bana kalırsa limon, bergamot ve adaçayı. Çünkü, bu çizgide parfüm, şifalı ot rayihaları salmakta ve odunsu notalar ile beraber kalıcılık artmakta. Şifalı ot teması ve genel karakter olmuş.

Harman kalıcılık olarak genelde sönük kalmasa;  kalite ve zenginlik mesela biraz daha aromatik otlar ve amber- baharat kombinasyonu gibi güçlü ve baskın aromalarla ile takviye edilse, çok kalantor ve yüksek kalibreli bir parfüm olabilirdi.

Benim tenimde kalıcılık değerleri 10 saat kadar oldu. Gün içinde tazelemek gerekir. İdeal yaz kokusu gibi durmakta. Ne var ki, her mevsim de gidebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/2014/04/parfum-testimiz-baslyor_18.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder