31 Ocak 2016 Pazar

Moschino- Forewer Sailing EDT / 2013






















Moschino- İtalyan moda markasıdır. Bugün Moschino- Forewer Sailing isimli parfümü inceleyeceğiz. Turunçgil, aromatik ot ve yeşil kokan çiçekler gibi koku nüansları var. Tatlı, yumuşak, kremsi, bir miktar sabunsu ve tozlu kokular vermekte. Odunsu- aromatik grubunda yer alıyor.

Üst- nane, limon, greyfurt,

Orta- lavanta, ardıç meyvesi,

Alt- misk, amber, odunsu notalar, paçuli.

Moschino- Forewer Sailing- keskin, canlı ve enerjik narenciye esintileri ve aromatik otlara açılışta yer vermiş. Greyfurt ve portakal baskındır. Buna nane ve denizel notalar katılır. Sonra tozlu ve buruk yeşil çiçekler ve çam esintileri gelir. Lavanta, sardunya ve leylak olarak tahmin ediyoruz. Sabunsu ve erkeksi tonda çiçekler var. Yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) sonlarda etkindir Buna yumuşak misk kremsi sandal ağacı takviye yapmakta.

Moshino- Forewer Sailing- genelde dengeli tatlılık ve uyumlu notalar barındırıyor. Temiz ve rafine hisisyat veren başlangıç modern olmuş. Tene çabuk yerleşiyor. Hızlı akışkanlık var. Genel beğeniye uygundur. Kalıcılık ve fark edilirlik kaliteli bir kolonya kadar olmakta. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Yeşil- sucul ve ferah bitki ve çiçek aromalarıyla beğenilecektir. İlkbahar- yaz mevsimine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Tene yakın durmayı tercih eder.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder