28 Ocak 2016 Perşembe

Giorgio Armani- Si Eau De Parfum / 2013

 















Giorgio Armani- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Giorgio Armani- Si Eau De Parfum isimli parfümü inceleyeceğim. Tatlı, şekerli, kremsi pudralı,, sabunsu, yapay ve sıcak esintileri var. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya, odunsu notalar ve amber / ambroksan içeriklidir. Şipre- meyveli kategorisinde gösteriliyor.

Üst- Çin tarçını, kuş üzümü

Orta- gül, frezya,

Alt- vanilya, paçuli, ambroksan, odunsu notalar.

Giorgio Armani- Si Eau De Parfum- yapaylık da barındıran tatlı ve şekerli meyvelerle ( kuş üzümü, ahududu, armut ) başlıyor. Devamında çiçeksi notalar var. Önce yeşil ve ferah kokan kremsi çiçekler ( gül, frezya, yasemin ) ve sonra pudralı çiçekler ( sümbül, mimoza, nergis ) sahne almakta. Pudralı çiçeksi notalar, ilerleyen yarım saat içinde sabunsu ( kediotu ? ) tonlamalara dönecektir. Kapanışta tamamen yapay aromalara rastlanır : Vanilya ve odunsu notalar ( paçuli ) hakim koku formuyken, buna sıcak amber / ambroksan katılıyor.

Giorgio Armani- Si Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Pudralı, sabunsu ve kremsi genel yapısından dolayı : Fark edilirlik ve kalıcılık yüksektir ve tene dengeli dozaj verilmesi ( üç- dört fıs ) gereklidir. Hızlı akışkanlıkla tene oturmasına rağmen, tene yakın durmuyor- aksine sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süren kuvvetli kalıcılığı var. Son bölümde sıcaklık ve yapaylık arttığından, gene dikkatli kullanılmasını önereceğiz. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. Aslına bakılırsa şipre- çiçeksi yönü daha baskındır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder