27 Ocak 2016 Çarşamba

Parfums MDCI- Cuir Garamente EDP / 2013


























Parfums MDCI- Fransız niş parfüm şirketidir. Şimdi Parfums MDCI- Cuir Garamente isimli parfümü yorumlamak istiyoruz. Tatlı, sıcak, yağlı, kuru tozlu ve yumuşak esintiler veriyor. Tütsü, reçineler, deri, biberli baharatlar, meyveler ve öd ağacı aromaları bu parfümü yönetiyor. Deri grubunda gösterilmekte.

Üst- pembe biber, böğürtlen, muskat, safran,

Orta- gül, öd ağacı, papirüs, deri,

Alt- vanilya, laden otu, tütsü, sandal ağacı.

Parfums MDCI- Cuir Garamente- erik, çilek ve ahududu tarzında tatlı- ekşimsi meyveleri başlangıca yerleştirmiş. Bunlara güllü meyveler de diyebiliriz. Devamında ilacımsı, kimyasal, kuru ve sıcak esintiler geliyor. Öd ağacı ilacımsı ve yapay kokuyor. Pembe biber, muskat ve safran da biberli ve sıcak baharatları temsil ediyor. Son bölüm daha kompleks, detaylı ve zengin görünüyor. Burada tütsü, vanilyalı reçineler ve yağlı deri vurgusu öne çıkmakta. Derinlerden pudralı gül ve yağlı öd ağacı hissediliyor.

Parfums MDCI- Cuir Garamente isimli parfümde, sadece son kısımda deri notasını görüyoruz. Gül, tütsü, öd ağacı ve safran gibi aromalarla geleneksel Arap parfümlerini andıran bir tarzı vardır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Çabuk terleyen yağlı tende, bir güne yakın kalıcılığı söz konusudur. Fark edilirliği ise tene yakın kalmasıyla belirlenir. Gene de yağlı, yapay, kimyasal ve reçineli yapısından dolayı burun algısı için zorlayıcı olacağından, dengeli sıkılmasını ve sonbahar- kış sezonu, soğuk havalar ve akşam saatlerinde kullanılmasını tavsiye edeceğiz. Notalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşmektedir. Dış mekânda gerçekleşen davet ve toplantılar ve gece gezmelerinde kullanılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder