22 Ocak 2016 Cuma

Lalique- Encre Noire Sport EDT / 2013
























Lalique- Fransız mücevher firmasıdır. Lalique- Encre Noire Sport isimli kokuyu incelemek istiyoruz. Turunçgikl, hafif baharat, aromatik bitki, sucul- yeşil notalar ve odunsu notalar gibi koku biçimleri var. Açılışı da limon kolonyası gibi olmuş. Bu bağlamda kaliteli ve ferah bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yaptığını belirtelim. Yumuşak, tatlımsı, tozlu esintileri var. Odunsu- akuatik grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, bergamot, muskat,

Orta- selvi bitkisi, lavanta, sucul notalar,

Alt- Bourbon vetiveri, Haiti vetiveri, kaşmir ağacı, misk.

Lalique- Encre Noire Sport- aslında vetiver temalıdır. Ne ki, açılışta doğal ve kaliteli limon kolonyası efekti görülür. Tozlu bergamot ve limon baskndır. Buna hafif biberli aromalar katılır. Sonra hemen vetiver temasına geçilir. Akışkanlık ve tene yerleşme hızlıdır ve karakterini çabuk bulur. Önce turunçgilli vetiver görürüz. Orta bölümde bergamot ve vetiver işbirliği var. Buna aromatik- sucul notalar ve yeşil bitkiler destek vermiştir. Lavata hafif tatlımsı vurgular yapar. Adaçayı var. Son bölümde bu sefer çimensi- yumuşak vetiveri göreceğiz. Buna yumuşak misk notası ilave edilmiştir. Tenden böylece ayrılır.

Orta bölüm= Sucul- yeşil bitki karışımlı turunçgilli vetiver.

Son bölüm= Yumuşak miskli çimensi vetiver.

Lalique- Encre Noire Sport= Sade, basit ve minimalist koku tasarımı. Az ve öz.

Günlük kullanım, sosyal ortam, her mevsime ve genel beğeniye uygunluk gibi şartları taşıyor. Tene bol miktarda uygulanır. Tene yakın durmakta.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder