11 Ağustos 2013 Pazar

Estêe Lauder- Intuition For Men EDT / 2013



















Estêe Lauder- ABD merkezli kozmetik markasıdır. Bugün Estêe Lauder- Intuition For Men ismini taşıyan parfümü değerlendiriyoruz. Ozonlu, yumuşak, tozlu, buruk ve tatlımsı rayihaları var. Meyveler, çiçeksi notalar, amber ve aromatik bitkilerle şekilleniyor. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmiş.

Üst- aldehitler, muskat, amber, salatalık, adaçayı, nergis, kakule,

Orta- amber, paçuli, elma, sedir ağacı,

Alt- laden otu, amber, tütsü, kırmızı meyveler, mür reçinesi.

Estêe Lauder- Intuition For Men- ozonlu- buruk meyvelerle açılıyor. Salatalık, bergamot ve elma seçiliyor. Tozlu aromatik otlar ( adaçayı, fesleğen, mate ) ve erkeksi- yeşil çiçekler ( lotus, sardunya ) orta bölümde yer almakta. Yumuşak misk ve amber vurgusuyla son bölümde tatlılık var.



Estêe Lauder- Intuition For Men- büyük ölçüde buruk, ekşimsi ve tozlu aromalar vermekte. Bu aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Notalar uyumludur ve sınırlı bir tatlılık vardır. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. Meyveli ve yeşil çiçekli bir kolonya gibi düşünülebilir. Fark edilirlik ( tene yakın kalmasıyla ilgilidir ) ve kalıcılık da buna göre değerlendirilecektir. Gün içinde tazelenebilir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder