13 Ocak 2016 Çarşamba

L' Occitane- The Vert & Bigarade EDT / 2013




























L' Occitane- Fransız parfüm ve kozmetik markasıdır. L' Occitane- The Vert & Bigarade isimli kokuyu inceleyeceğiz. Turunçgiller, aromatik bitkiler, çiçeksi notalar ve odunsu notalar bu parfümü biçimlendirmekte. Tatlı, yumuşak, sucul, kremsi ve kuru- acı esintiler yapmakta. Aromatik- yeşil grupta gösterilmekte.

Üst- mandalina, yeşil çay,

Orta- mate yaprağı, kekik,

Alt- misk, sedir ağacı, saman.

L' Occitane- The Vert & Bigarade- kaliteli ve ferah bir limon kolonyasına benziyor. Kalıcılık ve fark edilirlik de buna göre değerlendirilmelidir. Keskin, canlı ve asitli turunçgiller açılışı yapar. Mandalina ve portakal vardır. Ferah ve sucul aromatik otlar bunu takip etmekte. Yeşil çay, kekik ve fesleğen olabilir. Portakal çiçeği ve yasemin, yumuşak ve kremsi etkilerle, otsu rayihaları destekler. Yumuşak tarzda kullanılan misk ve odunsu notalarla kapanış olur. Son fazda tozlu sedir ağacı etkilidir.

L' Occitane- The Vert & Bigarade- günlük kullanımda tazelenebilir. Sosyal ortamlara ve yaz sezonuna uygundur. Tene yakın durmakta. Temiz, net ve doğal aromaları bulunuyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vardır. Tene özgürce sıkılabilir. Terapi etkisi yapan, rahatlatan ve dinlendiren aromaları takdir edilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder