10 Ocak 2016 Pazar

Azzaro- Chrome United EDT / 2013


























Azzaro- Fransız moda markasıdır. Bugün Azzaro- Chrome United isimli parfümü değerlendireceğiz. Ozonlu, sucul, ferah, tatlı, yumuşak ve yapay esintileri var. Turunçgiller, aromatik otlar, hafif baharatlar, odunsu notalar ve çiçeksi notalar barındırmakta. Odunsu- aromatik grupta gösterilebilir.

Üst- bergamot, kişniş, sichuan biberi,

Orta- siyah çay, menekşe yaprağı,

Alt- sedir ağacı, misk.

Azzaro- Chrome United- öncelikle ozonlu ve sucul notaları devreye sokuyor. Bunun ardından yeşil kokan turunçgiller ( bergamot, limon ) ve aromatik otlar ( kişniş, mate ) geliyor. Aralarda hafifçe baharatlı dokunuşlar ( pembe biber ) var. Orta bölümde sucul yeşil bitkilere ( yeşil çay ) erkeksi- yeşil çiçekler ( menekşe ) katılıyor. Yapaylık barındıran tatlı sedir ağacı ve miskle kapanış olacaktır.

Azzaro- Chrome United isimli parfümde, son bölümdeki odunsu notalar hariç, bütün aromaların ozonlu ve sucul yapının etkisinde olduğunu söyleyebiliriz. Böylece günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz sezonuna uyacaktır. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Son bölümdeki yapaylık kontrollü verilmiş ve rahatsız etmiyor. Tene özgürce sıkılabilir. Kaliteli bir odunsu- aromatik kolonya ölçüsünde fark edilirlik ve kalıcılık sağlar. Yani fark edilirliği, hızlı akışkanlıktan sonra tene yakın kalmasıyla belirlenir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder