17 Nisan 2023 Pazartesi

Versace- Dylan Turquoise Pour Femme EDT / 2020

 















Versace- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Versace- Dylan Turquoise Pour Femme isimli parfüm incelenecektir. Ekşimsi, buruk, tatlı, pudralı, kuru, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, meyveler, aromatik otlar, çiçeksi notalar ve odunsu notalar barındırıyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üst- limon, mandalina, pembe biber,

Orta- guava, frezya, Çin tarçını, yasemin,

Alt- açık ağaç ( temiz odun ? ), misk, sedir ağacı.

Versace- Dylan Turquoise Pour Femme isimli parfümün açılışı şipre tarzında olmuş : Ekşimsi ve buruk turunçgiller ( limon, mandalina, bergamot ) ve yumuşak ve sıcak baharatlı dokunuşlar ( pembe biber ) bunun kanıtıdır. Sonra yeşil- tropikal tonlamalar geliyor. Meyveler, aromatik otlar ve çiçeksi notalar bu karışımın içindedir. Guava, mango, kişniş, mate yaprağı, lotus ve frezya olmalıdır. Bu bölümdeki aromatik otlarda tatlılık da var. Sonlara doğru pudralı çiçeksi notalar ( yasemin, sümbülteber ) ve misk sahne almakta. Sedir ağacı merkezli kuru odunsu notalarla kapanış yapılıyor. 

Versace- Dylan Turquoise Pour Femme isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya havasındadır. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyar. Çok fazla tatlılık yok. Pudramsı aromalar da en azından beni rahatsız etmedi. Gene de ( bu pudralı yapıya dikkat ederek ) tene biraz dengeli dozaj verilebilir. Dört- beş fıs yeter.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder