24 Nisan 2023 Pazartesi

Hugo Boss- Alive Eau De Parfum / 2020

 















Hugo Boss- Alman moda firmasıdır. Bugün Hugo Boss- Alive Eau De Parfum isimli bayan parfümü hakkında konuşacağız. Tatlı, şekerli, pudralı, kremsi, kekremsi, yumuşak, ferah, sıcak ve yapay esintiler sunuyor. Meyveler, baharatlar, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya, tonka fasülyesi ve deri içeriklerine sahiptir. Odunsu- aromatik grupta gösterilmektedir. 

Üst- vanilya, erik, tarçın, elma, kuş üzümü,

Orta- yasemin, kekik,

Alt- odunsu notalar, sandal ağacı, sedir ağacı, zeytin ağacı.

Hugo Boss- Alive Eau De Parfum isimli parfümün oldukça sıcak bir başlangıcı var. Aslında sıcaklık genele yayılmıştır. Vanilya, meyveler ve baharatlar biraradadır. Şekerli tatlılık ve pudramsılık barındıran vanilya, erik, kekremsi elmalı tarçın ve kuş üzümü hissediliyor. Daha sonra kremsi & pudralı rayihalarla belirlenen yasemin, zambak ve ylang ylang gibi çiçeksi notalar sahne almıştır. Tatlımsı, pudralı ve yapay vurguları olan kapanış bölümünde odunsu notalar ( sandal ağacı, sedir ağacı ), vanilya, tonka fasülyesi ve deri aromaları var. 

Hugo Boss-Alive Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Biraz hızlı bir akışkanlıkla tene yerleştiği söylenebilir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapıyor. Tene dengeli sıkılması şarttır. Üç- dört fıs yeter. Sıcak havalarda sıkılırsa çok boğucu ve bunaltıcı olur. Baştan sona etkili olan yapaylık, şekerli tatlılık, kremsilik ve pudralılık hesaba katıldığında, kalıcılık ve fark edilirlik yükseliyor ve fakat tene dengeli sıkılması gerekiyor. Buna karşın nota geçişleri başarılıdır. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder