27 Nisan 2023 Perşembe

Nasomatto- Fantomas Extrait Parfum / 2020



 

Nasomatto- Hollanda merkezli niş parfüm firmasıdır. Şimdi Nasomatto- Fantomas isimli parfümü inceliyorum. Meyveler, gurme notalar, vanilya ve amber içeriklerine sahiptir. Tatlı, şekerli, sıcak, yumuşak, ferah, plastik ve yapay esintiler sunmakta. Meyveli- gurme kategorisinde gösterilebilir.

Lastik, plastik, kavun, sigara dumanı, barut, karamel, dünyevî notalar, tatlı notalar, kaşmeran, tropikal meyveler ve paçuli gibi aromalar açıklanmış.

Nasomatto- Fantomas isimli parfümün başlangıcında yapay ve plastik formda olmakla birlikte, gene de büyük ölçüde ferah ve enerjik olmayı başarabilen tropikal meyveler bulunuyor. Tatlı kavun teması baskındır. Ananas, guava ve mango gibi çeşitli meyveler karışımda yer alıyor. Bundan sonra parfüm şekerleniyor. Şekerleme tarzı şeyler olabilir. Tatlı ve sıcak gurme notalar ( karamel teması ), vanilya ve amber kapanışı yapmıştır.

Nasomatto- Fantomas isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık yapması, parfümün extrait tarzda olmasına bağlanabilir. Açılıştaki yapaylık ve geneldeki tatlılık rahatsız etmiyor. Bu bakımdan tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir. Nota geçişleri sorunsuz yapılmış.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder