11 Nisan 2023 Salı

Issey Miyake- Fusion D'Issey EDT / 2020

 














Issey Miyake- Japon moda firmasıdır. Şimdi Issey Miyake- Fusion D'Issey isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, sıcak, serin, keskin, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Hindistancevizi sütü, meyveler, turunçgiller, aromatik otlar, baharatlar, odunsu notalar, mineral notalar ve amber / ambroksan içeriklidir. Aromatik- fujer grubunda gösterilmiş.

Üst- hindistancevizi, incir nektarı, limon,

Orta- sandal ağacı, biberiye, sardunya, kakule,

Alt- ambroksan, odunsu notalar, paçuli.

Issey Miyake- Fusion D'Issey isimli parfüm, toplamda tatlı ve ferah yeşil kokan aromalarla başlıyor ve devam ediyor : Hindistancevizi sütü, incir / incir yaprağı, limon ve kuş üzümü gibi meyveli- turunçgilli enerjik açılış yapılmış. Bunu bir miktar keskin ardıç meyvesi ve biberiye gibi aromatik otlar takip ediyor. Turunçgiller ve meyveler tatlı, incir ve aromatik otlarsa yeşil ve ferah kokmaktadır. Orta bölümün devamında tatlı baharatlar ( kakule, biber )- odunsu notalar ( sandal ağacı ) seçkisi var. Buna mineral notalar eşlik ediyor. Tatlı ve yapay amber / ambroksan ve odunsu notalarla ( paçuli ) tenden ayrılıyor. 

Issey Miyake- Fusion D'Issey isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende, keskin aromatik otlar ve odunsu notalarla biraz daha iyi tutunuyor ve günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılık değerlerine ulaşıyor. Genele yayılmış tatlılık ve son bölümdeki yapaylık rahatsız etmediğinden, tene özgürce sıkılabilir. Aslında aromatik / yeşil kolonya gibi düşünülebilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. 

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder