14 Nisan 2023 Cuma

Thierry Mugler- Angel Nova EDP / 2020

 















Thierry Mugler- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Thierry Mugler- Angel Nova isimli bayan parfümünü tanıtacağız. Tatlı, şekerli, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintiler sunmaktadır. Meyveler, misk, vanilya ve çiçeksi notalarla şekilleniyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilebilir.

Üstte ahududu, aslan meyvesi, ortada gül ve alt notalarda akigala ağacı ve benzoin aromalarına yer verilmiş. Biz buna ilaveler yapacağız. 

Thierry Mugler- Angel Nova isimli parfümün açılışındaki meyvelerin şekerli bir tatlılık barındırdığı göz önüne alınırsa aslan meyvesi, ahududu ve böğürtlen gibi tahminler yapmak yanlış olmasa gerektir. Tene oturunca da kırmızı orman meyveleri hissiyatı vermekte. Devamında tatlı gül merkezli çiçeksi notalar gelecektir. Bunlar tropikal çiçekler formunda olup, gayet ferah yapıdadır. Öyleyse zambak, begonya, çarkıfelek çiçeği ve hibiskus / nar çiçeği gibi sıralama olduğunu düşünebiliriz. Yapay bir tatlılıkla belirlenen vanilya- misk ikilisi kapanışı yapmıştır.

Thierry Mugler- Angel Nova isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonrasında özellikle dışarıya karşı yoğun fark edilirliği mevcuttur. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle kuvvetli bir kalıcılık yapmakta. Kalıcılık ve fark edilirliğin yüksek performanslı olmasını belirleyen temel etken, parfümün EDP konsantrasyonunda olması ve genele yayılan şekerli tatlılıktır. Gene şekerli tatlılık, aynı zamanda yapaylığa da yol açtığından tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Dengeli dozajla belki günlük kullanımda kendine yer bulacaktır. Fakat en doğrusu, sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatlerinde kullanmaktır. Dış ortam davet kokteylleri ile gece gezmelerinde değerlendirebilirsiniz.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder