30 Mart 2023 Perşembe

Tous- The Origin 1920 For Men EDT / 2020



Tous- Katalonya merkezli İspanyol mücevherat markasıdır. Önce saat tamiri yapan küçük atölyeler açtı. Sonra mücevher üretimine geçti. Bugün Tous- The Origin 1920 For Men isimli parfümü tanıtacağım. Turunçgiller, sucul ve ozonlu notalar, aromatik otlar, baharatlar, amber, misk ve odunsu notalar barındırmakta. Tatlı, yumuşak, sıcak ve ferah esintileri var. Odunsu- akuatik grupta gösterilmiş.

Üst- greyfurt, adaçayı, kakule,

Orta- sucul notalar, tarçın, sardunya,

Alt- gayakum ağacı, vetiver, amber.

Tous- The Origin 1920 For Men- köpüklü ve tatlı greyfurt, limon ve portakal gibi turunçgillerle açılmıştır. Sucul ve ozonlu notalar bunu takip eder. Aslında yeşil kokan ferah aromatik otlar ( kişniş, adaçayı, ardıç meyvesi ), bu sucul ve ozonlu hissiyatla destekleniyor. Daha sonra baharatlara geçilmekte. İki tür baharat var : Yumuşak ve ferah kakule baskın olmak üzere, sıcak ve tatlı tarçın önemlidir. Son bölümde şu notaları görüyoruz : Yumuşak odunsu notalar sedir ağacı merkezlidir. Tatlı amber ve misk buna katılıyor.

Tous- The Origin 1920 For Men isimli parfüm, kaliteli turunçgilli- aromatik kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik de buna göre değerlendirilmelidir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirlik performansı takviye edilebilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Baştan sona ferah ve enerjik yapısıyla beğenilecektir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder