2 Mart 2023 Perşembe

Juliette Has a Gun- Vanilla Vibes EDP / 2019


























Juliette Has a Gun- Fransız parfüm firmasıdır. Bugün Juliette Has a Gun- Vanilla Vibes isimli parfümü konuşacağız. Tamamen vanilya temalıdır. Bunun dışında odunsu notalar ve tuz aroması vardır. Tatlı, sıcak, pudralı, yapay ve şekerli rayihalar veriyor. Oryantal grupta gösterilmiş.

Üstte tuz / tuz çiçeği, ortada vanilya, orkide ve alt notada sandal ağacı, tonka fasülyesi, misk ve benzoin gibi aromalar açıklanmakta.

Juliette Has a Gun- Vanilla Vibes- tuzlu vanilya ile açılıyor. Tuz efekti parfümün genelinde, farklı derecelerde hissedilecektir. Orta katmanda mumsu ve pudralı sıcak vanilya algılanıyor. Son bölümde de sandal ağacı ve vanilya sentezinin tatlı- şekerli yapıda olduğunu göreceğiz.

Juliette Has a Gun- Vanilla Vibes isimli parfüm tekdüze, çok değişmeyen ve hatta düz çizgide giden bir koku formu vermekte. Parfümün orta katmanından itibaren başlayan yapaylığın, sonlara doğru iyice kendini hissettirdiğini anlıyoruz. Özellikle şekerli sandal ağacı- vanilya ekseninde bu yapaylık ve sentetiklik çok belirgindir. Hem koku kaltesi olumsuz etkileniyor hem de tene dengeli sıkmak gerekiyor ( üç- dört fıs yeter ). Aromalar vanilya harmanı içinde yer değiştirerek sırasıyla tene yerleşiyor. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği genelde sahibine karşı etkili oluyor. Çabuk terleyen yağlı tende pudralı ve şekerli rayihalarla ( vanilya- sandal ağacı ) iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmakta. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve akşam saatlerine uyar. Dış ortam kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde kullanılır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder