25 Mart 2023 Cumartesi

Acqua Di Parma- Colonia Futura Eau De Cologne / 2020



 

Acqua Di Parma- İtalyan niş parfüm firmasıdır. Şimdi Acqua Di Parma- Colonia Futura isimli parfümü değerlendiriyoruz. Buruk, ekşimsi, ferah, yumuşak ve serin esintileri var. Turunçgiller, lavanta, aromatik otalar ve odunsu notalar barındırmakta. Turunçgil- aromatik kategorisinde gösteriliyor. 

Üst- limon, bergamot, greyfurt, pembe biber,

Orta- lavanta, adaçayı,

Alt- vetiver.

Acqua Di Parma Colonia Futura- buruk ve ekşimsi turunçgillerle ( bergamot, limon ) başlıyor. Buruk lavanta ve aromatik otlarla ( adaçayı, biberiye ) devam ediyor. Gene buruk  odunsu notalarla ( vetiver ) kapanıyor.

Acqua Di Parma- Colonia Futura isimli parfüm, aslında buruk lavantalı- turunçgilli- vetiverli bir şipre tarzı kolonya olarak tasarlanmış. Tatlılık neredeyse hiç yok. Buruk ve ekşimsi aromalar da pek ferah ve enerjik değil, gayet eski tarz kokuyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyundur. Nota geçişleri başarılıdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder