31 Aralık 2020 Perşembe

Estêe Lauder- Bronze Goddess Eau De Parfum / 2019

 















Estêe Lauder Bronze Goddess Eau De Parfum ( 2019 ) parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Estêe Lauder- ABD kozmetik firmasıdır. Şimdi Estêe Lauder- Bronze Goddess Eau De Parfum ( 2019 ) isimli bayan parfümünü değerlendirmek istiyorum. Hindistancevizi, çiçeksi notalar, vanilya, amber ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, kremsi pudralı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üstte hindistancevizi, ortada taç çiçeği ve alt notalarda vanilya, amber ve sandal ağacı aromaları açıklanıyor.

Estêe Lauder- Bronze Goddess Eau De Parfum ( 2019 ) isimli parfümün kremsi tatlılıktaki hindistancevizi vurgusuyla açıldığını görmekteyiz. Bu aroma, orta katmana da büyük oranda sirayet ediyor. Sonrasında orta bölümden sonlara değin, tamamen pudralı tonlamalar hakim olacaktır. Bu minvalde, önce çiçeksi notaları bir açalım : Yasemin, frangipani, sümbül, ylang ylang ve iris olabilir. Devamında vanilya, amber ve sandal ağacı temalı odunsu notalar gelecektir. Baştan sona sıcaklık var. Kapanışta vainlyalı odunsu notalarda yapaylık hissediliyor.

Estêe Lauder- Bronze Goddess ( Bronz Tanrıça ) Eau De Parfum ( 2019 ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmaktadır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Tene biraz dengeli sıkılması tavsiye edilir. Dört- beş yeter. EDP konsantrasyonunda olması ve kremsi, pudralı ve sıcak yapısı vesilesiyle kalıcılık artıyor fakat tene dengeli sıkılması gerekiyor. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, akşam saatlerine ve serin / soğuk havalara yöneliktir. Yaz sezonunda kullanılacaksa, dozaj ayarı yapılmalıdır. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder