23 Aralık 2020 Çarşamba

Yves Saint Laurent- Libre Eau De Parfum For Women / 2019


























Yves Saint Laurent Libre Eau De Parfum For Women parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Yves Saint Laurent- Fransız moda şirketidir. Şimdi Yves Saint Laurent- Libre Eau De Parfum For Women isimli parfümle ilgili değerlendirme yapıyoruz. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya, misk ve amber içerikleri vermekte. Kremsi, tatlı, sıcak, ferah, yumuşak ve biraz şekerli rayihaları var. Oryantal- fujer kategorisinde gösterilmiş.

Üst- mandalina, lavanta, kuş üzümü, turunç yaprağı yağı,

Orta- yasemin, lavanta, portakal çiçeği,

Alt- vanilya, sedir ağacı, ambergis, misk.

Yves Saint Laurent- Libre Eau De Parfum For Women- turunçgilli- meyveli bir başlangıç yapıyor. Turunçgiller baskındır. Kremsi tonlarda mandalina, portakal ve ahududu algıladım. Daha sonra kremsi çiçeksi notalar, orta bölümü domine ediyor ve buna gene kremsi vanilya katılıyor. Yasemin, portakal çiçeği ve şakayık orta katmanda önemlidir. Tatlımsı misk ve amber ile sona gelinmekte.

Yves Saint Laurent- Libre Eau De Parfum For Women isimli parfüm, esasen baştan sona yüksek bir kremsi tatlılıkla belirlenen basit koku karakterine sahiptir. Yalnızca çiçeksi notalar, açılıştan yarım saat sona yeşil- bitkisel havaya bürünüyor. Meyveler de şekerleniyor. Tatlılık ve sıcaklık genele yayılmış. Ama rahatsız etmiyor. Birbiriyle uyumlu olan aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Tene biraz dengeli sıkılması durumunda günlük kullanıma, sosyal faaaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Fark edilirliği ilk anda dışarıya karşı yoğundur. Sonra sakinleşir ve tensel koku formuna geçer. Çabuk terleyen yağlı tende, yüksek kremsi kokular vesilesiyle gün boyu tatinkâr kalıcılık sağlamakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder