19 Aralık 2020 Cumartesi

Carolina Herrera- Bad Boy EDT / 2019



























Carolina Herrera Bad Boy parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Carolina Herrera- ABD moda firmasıdır. Şimdi Carolina Herrera- Bad Boy isimli parfümü değerlendiriyoruz. Meyveler, baharatlar, vanilya, tonka fasülyesi ve gurme notalar barındırıyor. Tatlı, şekerli, kremsi, yapay, sıcak ve yoğun aromaları var. Oryantal- baharatlı kategoride gösterilmekte.

Üst- bergamot, karabiber, beyaz biber,

Orta- sedir ağacı, adaçayı,

Alt- tonka fasülyesi, amber ağacı, kakao.

Carolina Herrera- Bad Boy isimli parfüm, açılışta kremsi meyveleri ( bergamot, ahududu ) ve devamında kremsi tatlı baharatları ( karabiber, pembe biber ) kullanmış. Şekerli tonka fasülyesi- vanilya ve tatlı kakao- çikolata aromalarıyla kapanışa geliniyor.

Carolina Herrera- Bad Boy ( Kötü Çocuk )- çok hızlı akışkanlıkla tene yapışmakta ve yakın kalmakta. Aromaları şöyle gruplamak mümkündür : Kremsi aromalar ve gurme aromalar. Meyveler ve baharatlar kremsi yapıda, vanilyalı gurme notalar da tatlı & şekerli tarzda iç içe geçip harmanlanmış. Elbette yüksek tatlılık ve yapaylıktan dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Yapaylık özellikle son kısımda belirgindir. Sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatleri için idealdir. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde kullanabilirsiniz. Fark edilirliği ilk anda yoğundur, sonra tene oturup sakinleşir. Çabuk terleyen yağlı tende, gurme aromaların etkisiyle gün boyu tatminkâr düzeyde kalıcılığı var.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder