17 Aralık 2020 Perşembe

Dolce & Gabbana- K Eau De Toilette / 2019



Dolce & Gabbana K Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Dolce & Gabbana- İtalyan moda şirketidir. Şimdi Dolce & Gabbana- K isimli parfümü yorumlayacağım. Turunçgiller, çiçeksi notalar, biberli notalar, odunsu notalar, tonka fasülyesi ve vanilya gibi koku içeriklerine sahiptir. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, yumuşak, ferah, sucul ve ozonlu bir yapısı var. Odunsu- aromatik grupta gösterilmekte.

Üst- turunçgiller, kan portakalı, limon, ardıç meyvesi,

Orta- yenibahar, adaçayı, sardunya, lavanta,

Alt- sedir ağacı, vetiver, paçuli.

Dolce & Gabbana- K Eau De Toilette isimli parfümün açılışında şekerli turunçgilleri görüyoruz. Portakal ve mandalina gibi biraz asitli ve enerjik hissiyat var. Bunu sonradan kremsi tonlamalar yapacak olan fakat şimdi başlangıçta ferah ve yeşil kokan erkeksi çiçekler takip etmekte. Sardunya, yasemin ve leylak gibi çiçeksi notalar olabilir. Orta bölümdeki çiçeksi notalar sucul ve ozonlu esintiler veriyor. Buna hafif biberli notaların katılıdığını düşünüyoruz. Tatlımsı ve lüks biberler var. Pembe biber ve muskat olabilir. Yumuşak odunsu notalar kapanışa doğru hissediliyor. Yeşil kokan vetiver baskındır. Sedir ağacı ikinci sırada gelir. Son fazda tatlılık yükselmekte. Belki vanilya var. Ama bende, daha çok pudralı kokan tonka fasülyesine yakın bir hissiyat oluştu. Bu bölümde yapaylık da var.

Dolce & Gabbana- K Eau De Toilette isimli parfümde yeşil kokan erkeksi çiçekler, odunsu notalar ve hafif baharatlar enerjik ve yumuşak olduğundan beğeniliyor. Ancak turunçgiller, vanilya ve tonka fasülyesi şekerli ve pudralı yapısıyla rahatsız edebilir. Tene dikkatli ve dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği ilk anda sahibine karşı yoğun ve güçlüdür. Sonradan sakinleşir ve tensel koku haline gelir. Çabuk terleyen yağlı tende ise, günün büyük kısmında tatminkâr bir kalıcılığı olacaktır. Gene de gün içinde tazelenebilir. Tene dengeli sıkıldığı takdirde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyacaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder