19 Şubat 2023 Pazar

Yves Saint Laurent- La Nuit De L'Homme Eau De Parfum / 2019


























Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Yves Saint Laurent- Fransız parfüm firmasıdır. Şimdi Yves Saint Laurent- La Nuit De L'Homme Eau De Parfum isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı ve sıcak bir kokudur. Baharatlar, tonka fasülyesi, deri, turunçgiller ve odunsu notalar önemli bileşenlerdir. Oryantal- odunsu kategoride gösterilmektedir.

Üst- greyfurt, kakule,

Orta- adaçayı, deri, lavanta,

Alt- paçuli, sandal ağacı, vetiver, tonka fasülyesi.

Yves Saint Laurent- La Nuit De L'Homme Eau De Parfum- şekerli turunçgillerle ( mandalina, greyfurt ) açılıyor ve şekerli baharatlarla ( tarçın, kakule ) devam ediyor. Baharatlar orta katmanda kremsi hale gelmektedir. Pudralı tonka fasülyesi ve şekerlenmiş yapay deri notası son yaklaşılırken etkili olacaktır. Yapay ve plastiğimsi odunsu notalar ( sedir ağacı ) kapanışı yapıyor.

Yves Saint Laurent- La Nuit De L'Homme Eau De Parfum isimli parfüm, genelde yüksek bir tatlılığa ve şekerliliğe meylettiği için tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Tatlılıkla beraber yüksek sıcaklık da mevcuttur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Hızlı akışkanlıkla karakterini belli etmektedir : Şekerli baharatlı- derili-  tonka fasülyeli parfüm. Aslında bu kompozisyon, günümüzün şekerli fujerlerine bir örnek teşkil edebilir. Fark edilirliği ilk anda dışarıya karşı yoğun ve güçlü olsa da, sonradan sakinleşip tene yakın kalıyor. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Çabuk terleyen yağlı tende ise baharatlar, tonka fasülyesi ve deri ekseninde gün boyu tatminkâr kalıcılık değerlerine ulaşıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder