5 Aralık 2020 Cumartesi

Versace- Eros Flame Pour Homme EDT / 2018



























Versace Eros Flame Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Versace- İtalyan moda firmasıdır. Bugün Versace- Eros Flame Pour Homme isimli parfümü değerlendireceğiz. Turunçgiller, baharatlar, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve vanilya gibi koku geçişlerine sahiptir. Tatlı, kremsi, yumuşak, tozlu, yapay ve ferah esintileri var. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- chinotto bitkisi, limon, mandalina, karabiber, biberiye,

Orta- gül, sardunya, karabiber,

Alt- sedir ağacı, paçuli, tonka fasülyesi, vanilya, sandal ağacı, meşe yosunu.

Versace- Eros Flame Pour Homme isimli parfümün başlangıcında mandalina, limon ve greyfurt tarzında tatlımsı, köpüklü ve canlı turunçgiller bulunuyor. Devamında yoğun bir karabiber aroması var. Bu biberli baharat tonlamasını, gene aynı katmanda erkeksi yeşil çiçeksi notalar ( gül, sardunya ) yumuşatıyor. Çiçeksi notalarda tatlı & kremsi değişimler görüyoruz. Aralarda sıcaklık yükseliyor ve zencefil benzeri tatlı baharatlar algılanıyor. Sonrasında hafif sabunsu rayihalar veren çiçeksi notalar ( yasemin, leylak ) sahne almakta. Yumuşak odunsu notaları sedir ağacı yönetiyor. Odunsu notalarda yapaylık yok. Ama ardından gelen kremsi vanilya, tene oturma devresinde şekerleneceğinden, yapaylık vermektedir. Böylece kapanışa geliyoruz.

Versace- Eros Flame Pour Homme isimli parfümün tene oturma devresinde, koku karakterinde birtakım değişiklikler gözlemliyoruz : Ekşimsi ve buruk olmasına rağmen gene de canlı ve dinamik olabilen bergamot ve misket limonu gibi turunçgiller var. Hatta keskin ve yeşil kokan aromatik otlar ve turunçgiller ( nane, misket limonu ) daha baskın hissediliyor. Şekerli vanilyanın yanına, gene onun gibi kokan odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve tonka fasülyesi yanaşıyor. Aslında bu parfümün iki farklı koku katmanından oluştuğunu iddia edebiliriz.

Versace- Eros Flame Pour Homme isimli parfüm, sondaki yapaylık ve şekerli hissiyattan dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Böyle yapılırsa, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Aslında gayet hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Nota geçişleri başarılı olmuş. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenmekte. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder